Epilarea definitiva SPL

Odata cu trecerea anilor au inceput sa se invecheasca si vechile metode de infrumusetare acestea fiind inlocuite cu altele mai bune si mai eficiente. Epilarea este una din aceste metode de infrumusetare care a fost inlocuita. Epilarea cu metodele clasice epilatoru, creme, benzi cu crema sau aparate de ras care sunt foarte incomode si creaza si iritatii urate au fost inlocuite cu epilare definitiva SPL (square pulse light) si epilarea definitiva cu lumina intensa pulsata (IPL). Cea mai folosita metoda in momentul de fata este metoda SPL deoarece are 5 impulsuri de energie constante si consecutive care isi fac treaba de 5 ori mai bine decat epilarea IPL. Femeile prefera sa aibe o piele fina si fara fire de par si asta cere sacrificii ,asa se zice dar de cand cu epilarea definitiva SPL sacrificiile au disparut asta fiind un moft pe care si-l fac femeile.


Epilarea definitiva SPL cea mai folosita in toata tara deoarece pretul este mai bun decat sedintele de epilare clasice. Pe langa pret si calitatea ce o ofera aceste sedinte este un atribut bun, riscul de arsuri sau intrarea parului sub piele este inlaturata. Pentru epilarea definitiva a intregului corp este nevoie de 6-8 sedinte de epilare. Sedintele sunt tinute de obicei odata la 4 saptamani pentru a lasa pielea sa se regenereze. Firul de par este in 3 faze de crestere:
  • - Activa - anangen
  • - Oprita - catagen
  • - Pauza
In perioada aceasta cele mai folosite centre de epilare definitiva sunt acelea din Constanta deoarece femeile merg la mare si in acelasi timp pot merge si in Constana pentru o epilare definitiva.