6 motive de a organiza o petrecere cu tematica japoneza

O petrecere reusita este aceea care va ramane in amintirea invitatilor pentru o perioada indelungata de timp. Acest lucru depinde foarte mult de tematica pe care o alegi pentru petrecerea ta. O idee iesita din comun, dar care are sanse mari de reusita este „petrecerea cu tematica japoneza”.  Iti oferim 6 motive pentru care noi credem ca merita sa indraznesti sa organizezi o astfel de petrecere.

  1. O tematica japoneza implica o multime de culori aprinse, bogate si pline de viata. Este important sa te gandesti la acest aspect atunci cand iti alegi tematica de petrecere.
  2. Poti foarte simplu sa creezi decoruri pentru petrecerea ta. Gandeste-te numai la cate forme poti sa faci cu ajutorul celebrei arte de a impaturi hartia, numita „origami”.
  3. Costumele traditionale japoneze debordeaza de eleganta si bun gust. Intra in atmosfera orientala purtand o astfel de tinuta. Cu siguranta vei crea niste amintiri de neuitat.
  4. Mancarea japoneza este inca un motiv pentru care iti sugeram sa iesi din tipare organizand o petrecere cu tematica japoneza. Delicata si discreta, mancarea aceasta poate sugera mult bun gust, dar si indrazneala.
  5. Cultura nipona este mai putin cunoscuta la noi in tara. Documenteaza-te si ofera-le invitatilor tai o perspectiva inedita asupra viziunii lumii. Cine spune ca o petrecere nu este o ocazie buna pentru a invata ceva nou?
  6. Cultura ceaiului este foarte dezvoltata si apreciata in Japonia. Delecteaza-ti invitatii cu cele mai bune ceaiuri din lume. Poti chiar sa inviti un maestru, un specialist pregatit in prepararea ceaiurilor cu specific japonez, iar in acest fel poti sa fii sigur ca petrecerea ta va iesi din tipare si va fi un succes.
Cauta online restaurante Bucuresti  si intereseaza-te de cele mai bune oferte pentru petrecerea ta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu