Femei inselate

Exista doua categorii de femei. Cele inselate si cele care nu vor sa-si dea sema ca sunt inselate. Categoria asta e doar din punctul meu de vedere. Nu e musai sa ma credeti pe cuvant. Dar, eu asta am observat de-a lungul anilor. Desi, toate dovezile indica faptul ca masculul tau te inseala, tu nu vezi. Sau nu vrei sa vezi. Si preferi sa traiesti intr-o fericire falsa. Probabil e mai comod asa. El se simte cu musca pe caciula mai tot timpul, motiv pentru care, de fiecare data cand se intoarce de la cealalta, te rasfata, in felurile cum nici nu iti imaginai. Pai atunci daca stii, ca esti inselata, de ce sa recunosti si sa renunti la toate astea?

Mai sunt femeile care, stiu ca sunt inselate si nici una nici doua, isi fac bagajele si pleaca. Pur si simplu. Iar el, ramane, fie ca la dentist fie, nu se astepta la asta, fie se bucura, caz in care nu te-a meritat nicodata. In cazul in care partenerul tau a ramas fara cuvinte si te mai si roaga sa ramai, ar trebui sa te mai gandesti. De obicei, fiecare dintre noi, meritam a doua sansa.depinde de tine, daca poti trece peste asta. Plus de asta, trebuie sa stii ca, daca ai ales sa il ierti, pai atunci iarta-l. Nu ii reprosa la fiecare cearta, ce a facut, fiindca atunci din start relatia voastra, va ajunge intr-un punct mort.

In concluzie, trebuie sa stii ca in astfel de cazuri nu e doar el vinovat. Fiecare din voi, aveti o parte de vina. Tu, pentru ca nu ai stiut sa-i oferi ce vrea, iar el, fiindca nu a stiut cum sa comunice cu tine. Sau ma rog, fiecare cuplu isi stie problemele. Nu le lasati sa treaca. Acestea trebuie rezolvate din start, ca sa nu se transforme intr-o problema si mai mare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu