Informare inainte de toate

Asa cum in orice domeniu informatia inseamna evitarea multor situatii neplacute si a unor evenimente nefericite, la fel stau lucrurile si in cazul asigurarilor obligatorii de Raspundere Civila Auto, mai cunoscute noua drept RCA. Ca e musai sa avem o polita de asigurare RCA atunci cand circulam cu autoturismul proprietate personala pe drumurile patriei e clar si nu mai e nevoie de explicatii suplimentare. De unde sa luam aceste asigurari, in schimb, este o alta poveste. Mai ales ca nu e deloc greu sa gasesti multitudinea de oferte de RCA ieftin on-line.
 
Si pentru ca presa a vuit mult timp legat de „tepele” pe care unii asiguratori le dau clientilor care isi cumpara polite RCA si de perioadele exagerat de mari de asteptare cu masina in service pana cand asiguratorul celui care ne-a lovit masina catadicseste sa deconteze reparatiile… este absolut obligatoriu sa ne informam inainte de a incheia o polita, indiferent cat de bine suna oferta si indiferent cat de atragatoare ni se pare. Nu e greu pentru nimeni sa consulte lista cu asiguratorii acreditati de stat pentru a incheia polite RCA, astfel incat sa nu ia cea mai mare teapa cumparand o polita fictiva la un asigurator care nu are licenta pentru asa ceva. De aici si pana la alegerea politei celei mai bune si celei mai convenabile din punct de vedere al pretului nu mai sunt necesare decat cateva simple cautari pe forumuri de specialitate pentru a vedea daca exista review-uri nefavorabile privitoare la anumiti asiguratori, astfel incat sa stim ce nume sa evitam. 

Iar cand vine vorba de cel mai ieftin RCA, un calcul personalizat exact se poate face la Romasig.ro, unde cu ajutorul calculatorului de RCA vom avea la un loc toate ofertele principalilor asiguratori de pe piata de profil, toate la numai cateva click-uri distanta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu