Concediu la mare in luna august

Pentru ca zilele calduroase au inceput sa isi faca simtita prezenta, cu siguranta te gandesti la concediu sau macar un weekend la mare cu prietenii. Daca nu ai planificat inca perioada in care vrei sa te bucuri de concediu, trebuie sa ai in vedere cateva aspecte daca vrei sa vi la mare in luna august , aceasta luna fiind cea mai aglomerata perioada din sezonul estival.

Cu siguranta nu vrei sa ai parte de surprize neplacute atunci cand ajungi la destinatie, si realizezi ca singurele oferte de cazare disponibile sunt fie foarte scumpe fie nu corespund asteptarilor tale. Pentru a evita astfel de situatii, incearca sa faci rezervare doar la unitatile de cazare cu istoric pozitiv, acest lucru este posibil prin urmarirea feedback-ului lasat de utilizatori pe site-urile de specialitate. De exemplu unul din site-urile ce ofera posibilitatea utilizatorilor de a lasa un feedback cu privire la unitatile de cazare este: infocazarecostinesti.ro, astfel poti sa urmaresti o serie de markeri ce pot indica daca o unitate de cazare ofera servicii conform descrierii din prezentare sau nu. De asemenea incurajam raportarea unitatilor turistice ce au probleme cu privire la calitatea serviciilor catre administratorii site-urilor de profil, acestia pot exclude unitatea pentru a nu mai fi listata pe site, sau pot acorda avertismente proprietarilor cu privire la calitatea serviciilor. Cu toate acestea niciodata sa nu te bazezi doar pe o rezervare telefonica, astfel de practica nu confera proprietarului nicio garantie, drept urmare poti sa te trezesti ca ai facut un drum lung de cateva sute de km si camera in care trebuie sa te cazezii este ocupata.

Incearca sa achiti cel putin o noapte de cazare in avans, sa comunici cu proprietarul telefonic inainte de a pleca la drum, sa comunici cu aproximatie ora la care vei ajunge la destinatie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu