Cosuri cadou pentru cei dragi

Cine nu isi mai aminteste vremurile in care la locul de munca primeai cadouri atat de ziua Femeii, de Craciun, mici atentii de Paste, suveniruri cu ocazia sarbatorilor de iarna si asa mai departe, cat si de ziua aniversara sau de ziua numelui?! Ei bine, se pare ca moda a revenit, iar acum sefii, patronii cat si colegii, sunt din ce in ce mai atenti unii cu altii, avand in vedere ca surprizele sub forma unor cosuri cadou au capatat amploare si sunt din ce in ce mai la moda.

Pentru cei dragi - e mereu bine sa ai in valiza o surpriza cum se spune, deoarece in special cei mici vor aprecia macar partea dulce din continut. Daca alegi sa faci cosuri cadou unei familii apropiate tie, atunci trebuie sa ai in vedere ca surpriza cu pricina sa satisfaca pe toata lumea. Si cum acum avem la dispozitie nu numai cosuri cadou complete, deja ambalate dar si foarte multe variante pe care le putem noi “asambla”. Foarte apreciate sunt de Paste ouale de ciocolata, cu diverse ambalaje colorate, cu fundite si cu pungi cadou elegant legate. Insa alaturi de acestea se poate prea bine adauga si un pachet de cafea foarte fina, o cafea selecta, ori - de ce nu - chiar si un vin pe care sa il serviti impreuna cu persoana careia ii este destinat cadoul. Desigur ca puteti sa apelati si la multe alte variante, dar cele mai potrivite sunt atentiile dulci ca si aceste cosuri cadou.

Pana nu de mult se mai “purtau” si cadourile parfumate, mai exact produsele de ingrijire, precum parfumurile, sapunurile elegante, cremele si lotiunile. Insa nu  sunt daruri potrivite tocmai pentru orice ocazie, mai ales pentru ca in unele culturi acestea au si alte conotatii. In cele din urma cosuri Paste ce contin dulciuri sau bucate alese, o bautura fina pe care sa o serviti la o ciocolata pe masura, reprezinta cele mai potrivite daruri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu