Domina prin frumusete si gratie

Unii au banul, altii au inteligenta, altii au frumusete, insa doar cativa le au pe toate si prea putini stiu sa le si aprecieze. Se spune ca daca stii cum sa le pui in evidenta pe toate, atunci poti sa cuceresti si lumea. Insa se mai spune si ca nu le poti avea chiar pe toate in viata, prin urmare trebuie sa alegi. Iar unii fac alegerea de a fi frumosi.

Asta inseamna ca moda e asul lor din maneca si trebuie sa pastreze intact acest atu. Asadar, daca vrei sa domini prin frumusete atunci trebuie sa stii cateva trucuri pe care sa le pui in aplicare de fiecare data cand iesi in societate. Cum insa sa fii frumoasa ca femeie sau apreciat ca barbat? Cum sa domini prin aspectul fizic si cum sa te faci iubit numai prin gust si rafinament?! Desigur cu alegerile potrivite. Chiar daca de multe ori tindem sa spunem ca nu haina il face pe om, din pacate traim intr-un secol in care acest lucru este tot mai prezent si nimeni nu poate sa conteste faptul ca reusim sa avem parte in cele din urma de aprecieri in functie de aspectul nostru fizic. Pentru a putea sa ne intretinem cat mai bine trebuie sa urmam si o serie de pasi ce nu au voie sa iasa din niciun context de frumusete.

Incepe prin a-ti achizitiona foarte multe haine, iar  daca ai sansa sa iti iei si haine ieftine atunci esti cea mai norocoasa persoana. Insa hainele, mai ales la o femeie, trebuie sa se asorteze mereu cu incaltarile iar acest lucru este un “must” al fiecarei femei. Desigur trebuie sa ai in garderoba macar zece perechi de pantofi pe care sa ii asortezi cu cele peste treizeci de tinute. Chiar daca totul reprezinta o exagerare. Iar daca nu ai gasit inca locul in care sa te rasfeti iata-l aici, pe www.hainedama.net.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu