Extravaganta in buchetul miresei

In general, nunta nu este unul dintre evenimentele la care sa se mearga pe extravaganta, foarte putini fiind cei care opteaza pentru aceasta cale. Insa, si daca este aleasa o tema excentrica pentru nunta, sau cel putin cateva detalii in care este prezenta si o nota oarecare de extravagant, ar fi recomandabil sa se procedeze cu foarte mare atentie, caci foarte usor se poate aluneca in latura kitsch si astfel se poate strica un eveniment ce ar trebui sa ramana  o amintire placuta pentru toata viata.

Daca va doriti un strop de extravaganta in nunta dumneavoastra, iata cateva idei de buchete de mireasa extravagante pe care le puteti incerca, mai ales ca trendurile acestui an permit aceste jocuri, cata vreme le tineti sub control.
Primul si poate ce mai actual vara aceasta este buchetul de mireasa cu fructe. Am vazut buchete de mireasa cu cirese, cu capsuni, am vazut si buchete din flori asezonate cu fructe de padure (merisoare, rozinchine, afine sau coacaze), dar cel mai special ramane pentru acest an buchetul cu lamai galbene, proaspete, felii sau chiar jumatati de lamai, in combinatie cu miniroze galbene si plante decorative verzi. Se preteaza foarte bine unei nunti in aer liber sau chiar rustice.
O alta extravaganta poate fi transformarea buchetului lacrima, tinut de obicei pe mana, intr-un adevarat boa de flori (putem alege bujori batuti, ca tot sunt floarea nuntilor lui 2014), legati cu ajutorul unui voal din organza.
Pietrele pretioase inserate in buchet – desi acele de buchet cu perlute false in varf nu mai sunt de mult un secret, extravagant poate fi un buchet din bujori albi si lacramioare, cu o tesatura de cristale Swarovski, o stralucire aparte si o nota foarte luxoasa.

Pentru nuntile iarna mai ales, se poate opta si pentru buchete din pene si blana. Superbe in nuante de alb, dar si in nuantele maiestuoase ale penelor de pauni. Daca nu aveti curaj destul pentru un buchet exclusiv din pene albe si pietre, poate veti opta macar pentru un buchet strans cu blana si garnisit cu cateva cristale pentru efect.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu