Intr-o familie mare, timpul se masoara in nevoi

Curatenia este pentru unii o pasiune, pentru altii reprezinta un chin. Dar ce te faci atunci cand trebuie sa faci curatenie generala sau cand trebuie sa faci o curatenie dupa renovare, ori pur si simplu ai o incapere imensa pe care vrei sa o pregatesti cu lux de amanunt pentru un eveniment important pentru tine sau familia ta?! Oricare ar fi motivul pentru care trebuie sa ai o sala mare sau pentru care trebuie sa faci curatenie cert este ca timpul pare sa nu ne mai ajunga la nici unul in prezent, avand in vedere ca unii au si cate doua joburi si sa nu mai punem familia la socoteala, care - daca este numeroasa iti mananca foarte mult din zi.

Ei bine, impropriu spus, insa e clar ca trebuie sa faci curatenie generala macar la doua saptamani, daca ai o familie numeroasa cu multi copii. Asadar pentru toate acestea ai nevoie de o firma de curatenie, de exemplu www.facem-curatenie.ro care iti poate oferi mai multe tipuri de servicii, cel putin pentru curatenie generala dintre care amintim: sters praf mobilier (exterior) cu solutii antistatice, aspirat/scuturat pereti, sters de praf echipamente electronice (telefon, televizor, calculator etc), curatarea si dezinfectarea bucatariei, curatarea in exterior a echipamentelor electrocasnice (frigider, aragaz, cuptor cu microunde), curatarea si dezinfectarea bailor, curatarea tamplariei (usi, tocuri), aspirare/spalare pardoseala, curatare intrerupatoare, prize, corpuri de iluminat, grilele de aerisire,curatare calorifere exterior/interior si nu in ultimul rand spalare geamuri interior/exterior (accesibile).

Asadar, daca tot mai stai pe ganduri daca sa apelezi sau nu la o firma de curatenie gandeste-te ca poti astfel sa sa beneficiezi de servicii profesioniste si mai ales daca stai la etajul zece sau chiar si mai, nimeni nu se va teme sa iasa sa stearga geamurile, care in cele din urma sunt oglinda casei tale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu