Siguranta si confort sporit doar cu termostate de ambianta pentru centrale termice

Confortul este astazi cel mai important pentru noi toti. De cand CET-ul a pierdut lupta cu datoriile si clientii nemultumiti de facturi, mai toti locatarii si proprietarii de case si-au pus centrale termice. Mult mai ieftine in ceea ce priveste cifrele de pe facturi si mai eficiente, centralele termice asigura caldura si apa calda curenta in lunile de iarna, investitiile fiind minime.

Cele mai importante componente ale unei centrale termice, in afara de corpul centralei, sunt asa numitele termostate ambianta centrale termice. Daca nu sunteti decisi de unde sa le cumparati mai ieftin si sa fie si de buna calitate, ar trebui sa luati in considerare oferta shop-einstal.ro, cel mai bine aprovizionat magazin online de profil. Aici veti gasi doua tipuri principale de termostate ambianta centrale termice: termostat de camera digital neprogramabil pentru centrale termice de incalzire si climatizare si termostat de ambianta folosit la controlul unei centrale termice.

Avantajele celor doua termostate ambianta centrale termice constau in mobilitatea dispozitivelor de emitere si receptie, functionarea cu orice tip de centrala termica, distanta mare a razei de actiune-50 de metri in spatiu deschis, 30 de metri in interior, locuinta. De asemenea, consumul de energie e redus, bateriile rezistand mult timp datorita semnalelor programate optim pentru a nu solicita sursele de energie. Pentru siguranta, aceste termostate ambianta centrale termice au si o functie speciala care nu permite pompei centralei sa se blocheze din senin.

O data pe zi, termostatul va porni cazanul nu mai mult de un minut pentru a se asigura ca centrala termica merge asa cum trebuie. In cazul termostatului de ambianta programabil, pe toata durata zilei exista 6 perioade programabile si 6 temperaturi diferite care pot fi setate in functie de nevoi si se repeta automat la finalul unui ciclu. In momentul in care se doreste modificarea unei temperaturi din ciclul stabilit, se poate apela la regimul manual si la fixarea altor temperaturi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu