La BIKE XCS, Black Friday tine 10 zile!

BikeXCS da startul reducerilor de Black Friday! 30% reducere la toate produsele + BICICLETE si o gama de produse cu 50 % reducere.
Magazinul de biciclete BikeXCS.ro a pregatit iubitorilor de biciclete o mare surpriza: Campania Black Friday 2014 - o adevarata sarbatoare a reducerilor substantiale! Daca vrei sa te bucuri de reducerile noastre de Back Friday, fii pe faza! Aboneaza-te la newsletter ca sa fii primul care afla cele mai mari reduceri la biciclete si, mai ales, ce alte produse iti oferim de Black Friday!
Dupa campania reusita de reduceri de Halloween, unde preturile au fost “infricosator “de scazute, te invitam sa iei parte la sarbatoarea preturilor! Campania de reduceri Black Friday se desfasoara in perioada 21 noiembrie 2014- 1 decembrie 2014 si are un singur moto: Totul e redus!
Cine ne calca pragul, va constata cu bucurie ca are de unde alege, aprovizionarile au inceput deja. Toate produsele noastre din stoc au reducere de 30 %. Si asta nu e tot! Ti-am pregatit o lista de biciclete si alte produse cu reducere de 50%. Pregateste-te de o adevarata nebunie!

Despre BikeXCS

BikeXCS este langa tine de mai mult de 10 ani. In tot acest timp, dragostea noastra pentru biciclete, pentru natura si, mai ales, pentru o viata activa, ne-a indemnat sa mergem mai departe, sa perseveram si sa devenim mai buni.
De 10 ani, iti oferim biciclete ale unor producatori de renume - Cannondale, Ghost, Cube si un brand tanar romanesc Devron, piese si echipamente de inalta calitate, servicii profesionale de reparatii pentru biciclete.
Vino in magazinele noastre fizice din Bucuresti, de pe Str.Baba Novac 11a si Bd. Lacul Tei 126-128 sau viziteaza magazinul nostru online www.bikexcs.ro!
Nu uita! In perioada 21 noiembrie - 1 decembrie 2014, ai Black Friday la BikeXCS.ro, cu 30% reducere la toate produsele + o gama de biciclete si alte produse cu 50 % reducere!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu