Lenjeria intima. Fapte uluitoare pe care trebuie sa le stii

Lenjeria intima anti-part. Flatulenta este o tulburare a functionarii sistemului digestiv care poate fi jenanta si haoiasa in acelasi timp. Parturile care apar cand nu te astepti si sunt ba „silentioase” si urat mirositoare, ba „zgomotoase” si foarte bine „parfumate” erau o problema cam mare pana nu demult. O companie engleza s-a gandit sa puna in practica ideea unor chiloti pentru femei si barbati care sufera de flatulenta si sa ii ajute sa filtreze toate gazele urat mirositoare, parturile de care toti ne e teama cand suntem intr-un spatiu public aglomerat.

Filtrul de carbon sub forma de tesatura este foarte rezistent si isi face treaba de minune, este situat in zona anusului, exact intre fese, in partea din spate a chilotului. Desi ideea britanicilor era alta, de a fi folosit de bolnavii cu boli grave ale sistemului digestiv, oamenii care dau parturi foarte des au vazut in chilotii minunati un instrument de protectie impotriva injuraturilor si zambetelor galese. Zorflex, materialul de filtrare, este folosit chiar si de arma cu scopul de a feri de microbi lenjeria intima a soldatilor. Aplicatii ale utilizarii sale sunt de gasit si in moda, industria hainelor de protectie. Culorile „orbitoare” si lenjeria de corp. Problemele cu vederea si daltonismul nu mai sunt de mult o necunoscuta. Totusi, pana in 1790, problemele de acest tip nu prea erau intelese. O parte a protestatarilor de pe strazile Angliei de atunci se imbracau in negru, fara nici un fel de bijuterie.

Cand John Dalton, cel care a descoperit defectul ochilor de a incurca culorile, i-a facut cadou mamei sale o pereche de dresuri rosii, si fratele sau si el au crezut ca au cumparat dresuri albastre. Dalton si-a dedicat toata viata studiului defectului sau genetic, iar dupa moarte a cerut sa-i fie recoltate probe de umoare si din jurul cristalinului pentru a determina daca e ceva in substanta oculara care il determina sa vada albastru in loc de rosu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu