Insolventa si falimentul nu trebuie sa te doboare

De vreo sase ani auzim tot mai des de insolventa, faliment, lichidare, oamenii raman fara locuri de munca, patronii isi plang in pumni si se uita la afacerea care nu mai merge nici impinsa cu tancul. Insolventa se refera la imposibilitatea debitorului de a achita datoriile ajunse la scadenta; pe de alta parte, falimentul este faza ultima a insolventei in care debitorul trebuie sa acopere pasivul si este radiat din registrul unde era inmatriculat.

Insolventa si falimentul pot fi cerute de administratorul societatii sau firmei, in prima faza incercandu-se reorganizarea societatii si intrarea in faliment, iar daca nu se poate, se intra in faliment direct. In ambele cazuri aveti nevoie de un avocat bun insolventa faliment Timisoara de la Casa de Avocatura Alexandru, Andreas & Asociatii pentru a rezolva cat mai repede toate procedurile si a intocmi corect actele necesare. Impreuna cu practicienii in insolventa din cadrul Casei de Insolventa Alexandru Pusa IPURL, orice avocat Timisoara de la Casa de Avocatura Alexandru, Andreas & Asociatii poate acorda asistenta de specialitate pentru administratori in privinta recuperarii creantelor sau rezolvarii contestatiilor la tabelul creantelor debitoarei. Asistenta juridica de cea mai buna calitate este oferita de avocat bun insolventa faliment Timisoara si in momentul in care trebuie evitata raspunderea personala pentru toate problemele societatii care au dus la faliment si insolventa.

Daca apar si situatii in care executarea silita e iminenta, se poate superviza vanzarea si transferul de bunuri de catre un avocat Timisoara de la Casa de Avocatura Alexandru, Andreas & Asociatii. In plus, un avocat bun insolventa faliment Timisoara va reprezenta clientii in negocieri si restructurari in legatura cu aspectele legate de debitele comerciale. Cei peste 16 ani experienta si echipa de 19 profesionisti vor fi mereu folositi pentru a gasi cele mai bune solutii juridice pentru ca tot procesul de insolventa si faliment sa fie trecut cat mai bine de administrator sau patroni.

Un comentariu: