Nu stii ce mai fac vedetele tale favorite?

Exista o categorie de evenimente pe care nu foarte multa lume le apreciaza, insa sunt exploatate la maxim de mai toate publicatiile care au in vizor vedetele. Vorbim despre monden, un tip de informatii pe care presa romaneasca le-a dus in derizoriu in ultimii ani, dar pe care o parte a mass-mediei stie sa le prezinte in continuare cu o echidistanta si dintr-o perspectiva mai normala.

Radio Iasi, cel mai ascultat radio regional, are presarate atat in programele difuzate in eter, cat si pe site-ul oficial, http://radioiasi.ro, informatii din categoria monden de actualitate adresate atat tinerilor, cat si celor care fac o pasiune pentru monden si tot ce se intampla in acest „colt de lume” in care multi ar vrea sa traiasca. Daca vorbim de pagina web a Radio Iasi, informatiile despre monden si ce mai e nou in viata vedetelor, personalitatilor pot fi gasite in sectiunea LIFE din meniul principal, superior, al site-ului. Astfel, poti sa afli, de exemplu, cu ce se mai ocupa Kim Kardashian, ce mai face Papa Francisc, cine cu cine se mai cearta si de ce, ce artisti au mai pus capat relatiilor, cine va mai veni prin Romania. Articolele au si galerii foto cu o prezentare tip slide-show, acolo unde este cazul si ilustrarea grafica standard, cu o singura fotografie, nu este suficienta.

Fiecare stire care acopera domeniul monden poate fi distribuita pe Facebook, Twitter, Google+, pe e-mail, asta ca sa iti anunti si prietenii daca personalitatile sau vedetele voastre favorite au mai lansat vreun album, vreo carte, sau daca s-au casatorit, despartit. De asemenea, la fiecare articol se poate comenta si comentariile pot fi distribuite si pe Facebook, exista o arhiva bine pusa la punct cu toate articolele din trecut pe acest subiect si fiecare material este etichetat corespunzator astfel incat cautarea cu ajutorul motorului de cautare al site-ului sa returneze rezultate relevante.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu