Tricoul polo – un must have pentru barbati

Tricoul polo a aparut in anul 1926, un design apartinand lui Rene Lacoste, cel care de altfel a si purtat pentru prima oara acest gen de tricou. Tricoul polo este unul dintre punctele forte in garderoba oricarui barbat, acest fapt fiind cu atat mai evident in ultimii ani, cand tricourile polo s-au aflat la cote maxime de popularitate. Vorbim despre tricoul barbatesc cu nasturi in zona gatului – pot fi trei sau cinci nasturi – purtati in functie de preferintele celui care imbraca tricoul, deschisi sau inchisi.

Un tricou polo poate fi purtat atat in combinatie cu jeans cat si cu pantaloni lejeri, tip „chino”, cu pantaloni scurti sport sau casual, iar ocaziile in care puteti adapta o tinuta cu tricoul polo sunt foarte diverse – de la un gratar in gradina cu prietenii, pana la un meci de tenis sau chiar la o iesire in oras, intr-o plimbare pe mare sau la o plimbare romantica. Este un must have pentru barbatul care prefera tinutele casual, iar un punct forte al sau este ca poate fi adaptat chiar si pentru tinute de birou, in functie de culoare si material. Problema cu tricourile polo este ca fiind facute de tot mai multe firme, nu toate sunt o optiune buna in ceea ce priveste croiala si materialul. Tricoul polo ideal este cel a carui maneca vine pana la jumatatea bicepsului, iar lungimea sa se opreste la jumatatea pensei pantalonului (daca purtam pantaloni chino, cu pense), sau la jumatatea buzunarului, in cazul in care purtam jeans. De asemenea, atentie si la modul in care stau cele doua parti ale tricoului, atunci cand nasturii sunt deschisi.

Materiaul ideal pentru tricoul polo este pique, si atentie ca nu multe forme fac in prezent tricouri polo pique 100% bumbac de calitate. O buna recomandare in acest sens ar fi tricourile polo de la http://www.grandprix-originals.ro, cu un design aparte si cu logo-uri de legenda, consacrate, o varianta ieala pentru barbatii activi pasionati de curse de masini, dar si pentru cei care se identifica cu acest stil de viata.

12 de motive pentru care este oribil sa fii femeie

Ei bine, cu toate ne dam seama ca este magic sa fii femeie, insa nu toate ne dam seama ca este si tragic de multe ori. Pe langa faptul ca avem cateva atuuri, cum ar fi inteligenta nascuta, fata de barbati, care din pacate sunt inferiori din punct de vedere al gradului de inteligenta, avem si cateva ghinioane. Acestea sunt poate, prea putin constientizate de femei din toata lumea, insa orice ar fi iata care sunt cele 25 de motiv epentru care e oribil sa fii femeie:

1. trebuie sa te epilezi mereu, cel putin vara, nu iti permiti sa umbli cu par pe tine, nu doar pt aspectul estetic insa risti sa fie prietenul tau mai epilat decat mustata ta (grija mare fetelor - este o adevarata competitie in acest sens!!!)
2. trebuie sa iti schimbi cel putin o data pe an lookul, ideal ar fi odata pe sezon, iar daca stai mai mult de trei luni netunsa, nevopsita, e vai si amar de viata ta sociala - publica, intima si altele.
3. esti obligata sa participi la acte sociale precum achizitii de zeci de posete pe care nici macar nu le porti intr-o viata, cat si achizitii de zeci de incaltari pe sezon pe care nici nu ai timp sa le utilizezi, numai daca esti foarte activa intr-adevar.
4. esti tot timpul asaltata. Adica sa fim serioase, nu e destul ca trebuie sa fim puse la zid din cauza ca suntem reprezentantele sexului frumos, insa mai trebuiesa fim si asaltate mai ales daca ne luam cate o fusta exagerat de scurta, ca doar trebuie sa vada toata lumea ce avem si riscam sa fim supuse si sexului violent. deci e oribil sa fii femeie in acest caz.
5. trebuie sa purtam tocuri imense. e normal ca nu poti iesi cu balerini sau cu tenesi pe strada mai ales acum ca s-au inventat platformele imense si tocurile pana la cer. 6. trebuie sa fim sclavele modei - acest motiv pentru care este intr-adevar oribil sa fii femeie nu face altceva decat sa te darame. ca si cum nu ar fi de ajuns ca esti sclava frumusetii, trebuie sa mai fii si sclava modei.
7. fiecare lucru trebuie sa se asorteze cu ceva. Adica barbatii habar nu au de moda, isi pun fel si fel de chestii pe ei fara riscul de a pica in dizgratia cuiva si iata ca noi, femeile trebuie sa fim pur si simplu asortate, de la chiloti pana la pantofi si palarie. 8. e oribil sa fii femeie pentru ca te apasa greutatea privirilor celr de pe strada atunci cand esti exagerat de frumoasa
9. e oribil sa fii femeie mai ales daca ai peste 1.80 m si esti fotomodel blond care nici macar nu are un coeficient de inteligenta egal cu cel al unui magar in perioada de reproducere
10. e oribil sa fii femeie din cauza ca moda e atat de trcatoare si de schimbatoare si trebuie sa tii pasul cu ea, ai sau n-ai bani
11. trebuie sa iti gasesti un barbat care sa te intretina toata viata si asta este o sarcina destul de grea, deci de cele mai multe ori este orbil sa fii femeie singura si frumoasa ca iti fac toti netrebnicii curte
12. trebuie sa ai grija sa nu te ingrasi de sarbatori si e oribil sa arati bine cand toate rudele au colacei si falcute iar tu esti o diva

Oferta de preturi pentru manopera in constructii este mai vizibila in online

O persoana fizica sau o firma care activeaza in domeniul constructiilor castiga in principal din preturi manopera constructii si din pretul materialelor de constructii cumparate cel mai probabil cu mai putin decat sunt listate pentru efectuarea unei lucrari. De asemenea, castigul final si profitul vin si din numarul de lucrari efectuate si „bonusurile” primite in functie de calitatea lor.

Listarea preturilor pe siteul propriu nu este suficienta pentru ca, in functie de optimizare si priceperea indexarii in diverse directoare web, ea poate sa fie putin vizibila in motoare de cautare sau deloc. Ca sa faceti economie si sa nu cheltuiti o parte din profit pe o promovare online via firme specializate, care lasa de dorit de cele mai multe ori, cel mai bine ar fi sa apelati la http://www.deviz-gratuit.com/. Aici gasiti o baza de date cu clienti actualizata in timp real, mai multe categorii optimizate pentru o experienta intuitiva si usor de gestionat si o echipa de profesionisti gata oricand sa va raspunda la orice intrebare si sa va ajute sa ajungeti la clienti. O trimitere chiar si sumara catre oferta foarte buna de preturi manopera constructii in descriere este mult mai importanta decat o simpla listare a preturilor pe un site oricat de cosmetizat si de optimizat. Vizibilitatea pe portaluri este uriasa si reprezinta un instrument de promovare si publicitate gratuita si de buna calitate de care firmele si persoanele fizice pot profita foarte usor.

Cu toate acestea, exista si o serie de riscuri, cel mai important fiind cel al comparatiei. Clientii vad diverse preturi manopera constructii, mult mai multe decat lista de preturi de pe siteul afacerii dvs., si va pot alege pe dvs. sau alt prestator servicii. Dar o oferta bine gandita si cu o componenta de marketing bine creionata ii poate cuceri din prima pe viitorii parteneri de contract, asa ca riscurile merita asumate daca ne gandim la beneficiile avute. Asadar, inscrieti-va firma sau afacerea personala in doar doi pasi simpli pe platforma online si descoperiti una dintre cele mai noi si mai performante modalitati de gasire a clientilor seriosi!

Cele mai ciudate locuri unde oamenii au ales sa traiasca

In tuneluri subterane. In timp ce investiga niste furturi de cupru din apropriere, politia din Kansas City, Missouri, a descoperit niste tuneluri foarte bine construite unde se „cazasera” cativa oameni ai strazii. Tuneluri au fost sapate intr-o zona impadurita si ventilate cu teava din PVC; intrarile au fost finisate cu pensula sau alte ustensile. Un tunel sapat la 7.5 metri adancime ducea intr-o camera cu candele si paturi. Existau chiar si copii nascuti si crescuti acolo, autoritatile descoperind scutece. Tunelurile au fost dezafectate iar oamenii au fost luati de acolo. Intr-un autobuz scolar.

Un postas din Texas a devenit ingrijorat si suspicios cand a tot vazut doi copii necunoscuti pe unde mergea si a contactat autoritatile. Baietelul si fetita, de 11 respectiv 5 ani, locuiau singurei intr-un autobuz scolar abandonat parcat intr-un loc de aruncat gunoiul. Parintii lor erau in inchisoare pentru ca incercasera sa profite de pe urma victimelor uraganului Ike si sa le ia banii. Autobuzul avea electricitate, apa curenta, aer conditionat, grup sanitar, insa micutii erau pe cont propriu. O matusa trebuia sa aiba grija de ei, dar cum femeia lucra 12 ore cu 12 ore, copiii ramaneau nesupravegheati. Nu mergeau la scoala, nu prea mancau si erau murdarei. Asa ca au fost luati in grija de Protectia Copilului. Odata iesiti din puscarie, parintii si-au luat copiii inapoi si au incercat din greu sa imbunatateasca conditiile de trai din… autobuzul scolar (trist, dar adevarat)… Fara niciun contact cu civilizatia. In 1978, o echipa de geologisti din Siberia au fost socati sa descopere o familie de sase membri care locuiau in munte, departe tare de orice forma de civilizatie umana. Familia Lykov a fugit de persecutia religioasa si a trait in salbaticie vreme de 40 de ani. Cei mai tineri doi membri ai familiei nu cunosteau alti oameni decat cei din familia lor insa erau constienti ca ar mai putea exista. Nu au vazut niciodata paine si nu puteau vorbi coerent din cauza izolarii.

Intr-o singura camera, familia a supravietuit cu cartofi, secara si seminte de canepa si nu au vazut nicio bucatica de carne pana prin anii 1950, cand baiatul cel mic a invatat sa vaneze. Incaltarile lor erau din scoarta de copac si singurele materiale pe care le citeau erau o Biblie si niste carti de rugaciuni. In 1961, vremea rece le-a distrus culturile, asa ca au mancat coaja de copac si piele de animal. Mama copiilor murise de foame ca sa fie sigura ca urmasii sai aveau ce pune in gura. Dupa ce au fost descoperiti, membrii familiei au ramas acolo acceptand doar cateva obiecte utile. Trei ani mai tarziu, trei dintre copii au murit unul dupa altul. Tatal a murit in 1988, lansand-o pe Agafia, singurul copil care supravietuise, singura in munte, unde a ales sa continue sa stea pentru inca 25 de ani…