Masajul n-a fost nicioadata mai simplu si mai placut

Nu e mai simplu sa dai bani la un salon si sa ai parte de masajul de relaxare al vietii tale? Raspunsul e nu. Asta au spus toti cei care au incercat macar o data un fotoliu cu masaj de la Komoder.ro, magazin online care comercializeaza cele mai bune fotolii si scaune mesaj de la Humantouch, Panasonic, iRest sau Sanyo. Diferenta majora fata de un maseur consta in faptul ca un fotoliu cu masaj stie sa faca mult mai multe tipuri de masaj, mult mai rapid si fara a fi necesar sa te deplasezi nicaieri.

Acasa sau la birou, puteti sa va folositi de fotoliile de masaj iRest de la Komoder.ro si sa beneficiati de masajul prin dubla tragere pentru coloana vertebrala, pentru brate si umeri sau de cel 3D, o inovatie in domeniu. Masajul de la salon poate fi imitat si acasa cu functia speciala a fotoliu cu masaj de la iRest, maine mecanice, care sunt ideale pentru a va scapa chiar si de cele mai suparatoare dureri de gat sau picioare. Reflexoterapia sau acupunctura sunt posibile cu noile fotolii de masaj iRest, prin intermediul senzorilor care detecteaza punctele de masaj si asigura masaj pentru picioare si pentru spate sau gat de cea mai buna calitate. Anumite modele au chiar cinci tipuri de masaj presetate, de exemplu shiatsu, prin bataia sau presare si strangere, si sincronizare strangere si bataie. Masajul prin presiune de aer si functie Zero Gravity, impreuna cu incalzirea si masajul cu magneti si pompa de aer va asigura cel mai buna si mai relaxanta sesiune de masaj pe care ati avut-o vreodata. In plus mainele mecanice va pot masa prin framantare, strangere, apasare sau imbratisare si leganare.

Terapia magnetica detensioneaza complet toti muschii prin prezenta celor opt magneti puternici care echilibreaza magnetita din corp. Leganarea soldurilor e o alta functie inedita prezenta la fiecare fotoliu cu masaj din oferta Komoder.ro. Ea consta in leganarea in ambele parti a pernei de sub sezut, de unde si unduirea totala a corpului uman, pentru eliminarea senzatiei de picioare grele. Descoperiti si alte functii interesante si eficiente comandand chiar acum fotoliul care vi se potriveste!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu