Cum sa alegi un restaurant atunci cand iti planifici nunta?

Nunta se planifica cu foarte mult timp inainte pentru ca nu se stie niciodata ce mai intervine si multe detalii pot ramane in aer. Ca sa evitati sa va treziti in ultimul moment fara restaurant sau cu petrecerea de nunta fara nicio perspectiva trebuie sa tineti cont de cate sfaturi de baza in alegerea restaurantului. Restaurantul pentru nunta trebuie ales din timp, chiar cu 12 luni mai devreme, pentru ca niciodata restaurante nunti nu vor fi libere si nu vor astepta sa aiba nunti.

In felul asta puteti evita sa nu aveti la dispozitie sali unde sa se desfasoare nunta sau sa nu mai gasiti nici un restaurant disponibil in perioada in care aveti planificata nunta. Un alt aspect in alegerea restaurante bucuresti pentru nunti tine de dimensiunea nuntii. Daca veti avea o nunta modesta nu are rost sa inchiriati sali mari si restaurante de lux, cu foarte multe decoratiuni si elemente care imbunatatesc experienta invitatilor. Totusi, daca nunta e mai mare, invitatii mai multi, atunci sunt de preferat restaurante nunti cu sali spatioase, in forma de hala-sunt de evitat toate salile care sunt in forma de L, de exemplu, cele cu multi stalpi si elemente care impiedica miscarea in voie. La restaurante bucuresti trebuie sa fiti atenti si la culoarea de baza a decorului restaurantului, cum sunt draperiile, scaunele, mocheta.

De preferat ca restaurantul sa fie cat mai luminos, sa aiba doar culori primitoare, nu tipatoare, pentru a filmarea si pozele sa iasa cat mai bine. Foarte importanta e si acustica salilor, de care depinde calitatea muzicii si a intregerii petreceri, dar si ringul de dans parchetat si cu asezare centrala, pentru ca toata lumea sa vada ce fac ceilalti si sa fie antrenata in distractie. Parchetarea ringului de dans e esentiala daca ne dorim ca doamnele sa nu isi scranteasca vreo glezna sau sa ajunga la spital dupa nunta. Si masa de prezidiu trebuie pozitionata in asa fel incat sa poata fi vazuta din orice unghi, mesele trebuie sa fie neaparat rotunde, de opt persoane, pentru a permite socializarea in voie.

Atentie mare si la aerisirea salii, pentru ca se mai fumeaza uneori, la aerul conditionat, care trebuie sa fie mereu pornit, dar si la prezenta unei terase sau a unei gradini, daca este nunta vara. Cand alegeti restaurante nunti nu trebuie sa uitati nici de parcare, care trebuie neaparat sa fie pazita si suficient de incapatoare pentru numarul de soferi care se afla printre invitati.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu