Cele mai bune componente electronice pentru orice pasionat de electronica le gasiti la Jola

Esti pasionat de electronica si calculatoare? Ti-ai dorit mereu sa gasesti un loc unde sa ai tot ce iti trebuie si preturile sa nu fie prea mari? Pe internet sunt cam putine magazine online care ofera tot ce ar avea nevoie un pasionat de electronica si sisteme PC, asa ca timpul pierdut in cautarea lor e destul de mare si e foarte obositor. Jola Engineering are pentru tine componente electronice diverse, atent alese si numai bune pentru a inlocui o piesa defecta sau pentru a face experimente pentru imbunatatirea unor sisteme, toate intr-un singur loc.

Daca va place sa lucrati pe platforme de dezvoltare gen Arduino, Raspberry Pi sau Open Picus, atunci la Jola aveti tot ce v-ati putea dori, fiecare dintre componentele electronice fiind catalogata in functie de performanta si destinatia in aceste platforme. Pentru Raspberry gasiti si accesorii de calitate, adaptate acestor platforme, la cele mai mici preturi si cu livrare in toata tara. Tot Jola va ofera si kit-uri electronice de diferite marimi si cu diverse destinatii, platforme robotica, senzori sau module foarte utile atunci cand vrei sa puneti pe picioare un proiect care sa impresioneze la orice concurs de electronica.

Categoriile de produse vandute de Jola mai includ afisaje LCD, LED, Touch pentru tot felul de dispozitive, PCB-uri, piese electronice WiFi si GPRS, RF si Bluetooth, Xbee si multe accesorii pentru orice fel de proiect indraznet. Pentru alimentare Jola va propune cei mai noi acumulatori si baterii, surse de curent de ultima generatie, celule solare, incarcatoare, alimentatoare, dar si carcase, placi test, conectori si cabluri.

Din gama de accesorii Raspberry puteti cumpara carcase, afisaje, shield-uri, periferice, prototipare, sunet si camere Raspberry Pi. Toate piesele comandate se livreaza prin curierat rapid, daca comenzile depasesc 200 lei atunci livrarea e gratuita, garantia este de 12 luni de la data primirii produsului, iar returnarea e permisa numai daca are defect din fabricatie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu