Iesi din monotonie si mergi intr-un city break in orice oras mare de pe Glob

Vacantele sunt facute pentru a pleca din oras si a va destinde in cele mai frumoase zone de pe glob. Daca inainte preturile prea mari nu prea permiteau oricui sa iasa intr-un city break splendid in Amsterdatm sau Barcelona, de exemplu, acum acest lucru e posibil prin intermediul agentiilor de turism sau pe cont propriu.

Agentia Sobis Turism are cele mai bune pachete de oferte city break pe care le puteti comanda oricand, avand posibilitatea sa discutati si cu un consilier inainte de a face o alegere. El va va ghida alegerea cea mai buna si va va ajuta sa intelegeti toti pasii pe care trebuie sa-i faceti pentru a avea un concediu perfect si relaxant. Si pentru ca flexibilitatea e cuvant de ordine la Sobis Turism, echipa agentiei poate reface oricand pachetele si ofertele vandute si poate personaliza fiecare oferta pentru a fi pe placul clientilor. Cazarea si transportul aerian vor fi mereu cele mai ieftine, cazarea va dura cam trei nopti la hotelurile cele mai bune din toate marile orase aflate pe lista de city break a Sobis Turism. Asfel, puteti poposi pentru cateva zile in Atena sau la Budapesta, puteti sa respirati un pic de aer nordic vizitand superba Copenhaga, unde bicicleta e la loc de cinste si verdeata abunda, desi temperaturile nu sunt chiar asa de prietenoase.

Dubrovnik, Helsinki, Hong Kong sau Istanbul sunt alte destinatii exotice pe care le puteti vizita, iar daca vreti ceva va deosebit puteti sa mergeti intr-un city break in Londra, Munchen sau Nice ori Riga. Pentru cei care sunt adeptii stilului clasic, Parisul, Roma, Viena sau Valencia de abia asteapta sa fie descoperite si sa-si dezvaluie secretele in fata turistilor. La Sobis Turism se poate pleca si din Bucuresti, insa este nevoie de o oferta personalizate pe care va indemnam sa o solicitati cat mai curand posibil, inainte de a lua o decizie de cumparare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu