Destinatii de vis intr-o Grecie cu farmec

Multe dintre plajele din Grecia arboreaza steagul albastru, asa zisul " Blue Flag", care simbolizeaza curatenia si calitatea, din pacate insa "Blue Flag" nu inseamna intotdeauna calitate. Unde sa mergi totusi pentru excursii pline de farmec, in care sa te simti excelent? Daca ai ales Grecia, atunci trebuie sa cunosti cate ceva despre multele excursii care se fac pe faimoasa si extraordinara Grecie, cand vine vorba despre plaje cat si despre croaziere.

In general, plajele situate pe bratul Sithonia din Halkidiki sunt cu adevarat incomparabile ca si frumusete. Daca doriti mai multe informatii, le gasiti cu siguranta pe internet, noi insa va putem spune ca pe acest brat puteti gasi una dintre cele mai bune plaje din Grecia, unele dintre ele fiind considerate plaje de top din intreaga Europa. Ce top sau pe ce pozitie sunt clasate nu conteaza, este relevant doar faptul ca sunt in top si cu siguranta bunul simt si curatenia sunt situate pe o pozitie mult mai inalta fata de ceea ce gasim la noi in tara.. Caracterizate prin nisipul alb si fin, apele turcoaz si limpezi precum cristalul, orice plaja de pe peninsula pare a fi o experienta magica. Plaja Nikiti este aproape o plaja fara sfarsit prin cei aproape 3,5 km lungime. Nisipul fin, cu apele de mica adancime o face ideala pentru copii. Partea de sud a plajei este una dintre cele mai recomandate portiuni, aceasta fiind mai linistita, cu nisip alb si ape turcoaz. Drumul catre plaja este presarat cu restaurante, taverne, cafenele si baruri pe plaja.

Una dintre plajele preferate de catre turisti, este una dintre cele mai bine bine intretinute plaje din Skiathos, amenajata cu sezlonguri si umbrele. Este o plaja excelenta pentru relaxare, zona naturala de copaci si arbusti care strajuieste plaja, nuantand cadrul idilic unde turistii savureaza pur si simplu clipele minunate de vacanta in Grecia si acele excursii pe care nimeni nu le uita niciodata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu