Moda in randul femeilor

Femeile si moda, mereu intr-o profunda relatie de dragoste. Nu pot trai una fara cealalta. Indiferent de sezon, femeile cauta sa fie mereu cochete, mereu in tendinte, rasfoiesc toate revistele care pun pe prim plan moda femei.

Sunt dornice sa afle cu ce viziuni noi mai vin designer de la an la an, sa imbine ceea ce este in tendinte cu ceea ce le sta bine. Perioada rece vine si ea, la randul ei, cu noi tendinte.

Am observat facand un tur al magazinelor ca in acest sezon se fac remarcate capele, poncho-urile si pelerinele. Vin in diverse culori, diverse materiale, diverse modele, taieturi. Unele sunt mai voluminoase, altele au un aer mai rafinat. Reprezinta in mod clar un “must have” al acestui sezon. Am mai observant si o revenire a stilului retro.

E o invazie de rochii cu paiete stralucitoare, rochii de tip clopot, rochii ce iti accentueaza talia, fuste largi. Recunosc ca iubesc tinutele retro. Ma transpun intr-un alt timp, intr-o alta epoca, in care femeile erau mai feminine, mai delicate. Daca alegeti sa optati pentru stilul retro, este bine sa tineti cont pana si de acele detalii ce nu fac referire doar la tinuta. Trebuie sa veniti cu o completare in ceea ce priveste machiajul, bijuteriile, manechiura.

De nelipsit, din imaginea de ansmblu, sunt buclele tipice stilului retro si rujul rosu. O alta tendinta ce iti mentine ferm pozitia este stilul “animal” Este un lider al sezonului toamna-iarna 2015-2016. Este un stil ce denota indrazneala, pentru ca cizmele, rochiile, gecile cu animal print, nu sunt pentru oricine desi stilul se adreseaza tuturor. Trebuie purate cu atitudine, o femeie ce poarta un astfel de accesoriu vestimentar trebuie sa emane incredere de sine.

La polul opus tinutelor cu animal print si a tinutelor in culori aprinse, sunt tinutele acromatice. Cred ca look-urile alb-negru vor fi mereu la mod.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu