Cinci nevoi ale barbatilor

Barbatii sunt recunoscuti ca fiind o specie vesnic in cautare de provocari, de libertate, si destul de greu de convins sa se “aseze” la casele lor. Insa cu chiu cu vai, cei mai multi dintre ei o fac. Care sunt calitatile pe care ar trebui sa le aiba femeia care reuseste sa puna un barbat la casa lui? Sau mai degraba ce isi doresc barbatii pentru a spune neindoielnic “da” la starea civila? In primul rand isi doresc sa se simta iubiti si importanti.

Cu alte cuvinte sa aiba alaturi o femeie care sa ii faca sa simta in fiecare moment ca sunt iubiti, speciali, sa ii sustina in decizii si initiative, dar acea femeie va trebui sa fie la randul sau puternica si independenta. Pe locul doi – sex – o componenta de baza in orice relatie, dar mai ales intr-o casnicie, unde este foarte usor sa intervina monotonia si lipsa de interes sexual. O viata intima palpitanta si sexy poate fi de multe ori secretul unei casnicii reusite. Pe locul trei as pune mancarea buna, ca nu degeaba inca din batrani se spune ca “dragostea trece prin stomac”. Ca ne place sau nu, intr-o casnicie nu curge numai lapte si miere, si dincolo de momente frumoase, intime, de distractii, de vacante, vine si partea in care o femeie trebuie sa intre si in rolul de gospodina. Desi de multe ori avem nevoie si chiar primim si ajutorul partenerului de viata, tot femeia este un fel de master of ceremony in acest aspect. Ce nu trebuie sa lipseasca niciodata din cuplu este provocarea. Barbatii isi doresc sa fie scosi din rutina, sa fie provocati, sa simta mereu ceva nou. Si desi am pus-o pe ultimul loc, una din dorintele cele mai mari ale barbatilor este libertatea.

Chiar si cu o verigheta pe deget, o doza rezonabila de independenta si cateva momente de “libertate” in compania prietenilor vechi sunt esentiale pentru orice barbat. Pe de alta parte, de ce sa nu recunosc, ele nu strica nici femeilor. Mai mult decat atat, ele pot fi extrem de benefice cuplului, atata timp cat libertatea personala nu este interpretata ca o defulare a frustrarilor acumulate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu