Un simplu mobilier de baie va poate ajuta sa reamenajati complet cea mai intima camera din locuinta

Alaturi de dormitor, baia este locul in care petrecem zilnic suficient timp cat sa o consideram un spatiu intim, unde avem nevoie de cat mai multa relaxare si cat mai mult spatiu pentru noi. Singurul defect al majoritatii bailor din apartamente este ca sunt putin spatioase si nu ofera foarte mult loc de desfasurare designerilor de interior, insa o amenajare facuta de profesionisti este cea mai buna solutie in acest caz. Spatiu, eleganta, rafinament, functionalitate sunt doar cateva caracteristici ale conceptelor de amenajare bai pe care le puteti studia pe www.daletbaie.ro, magazin online destinat amenajarii bailor.

Obiecte sanitare, accesorii baie, radiatoare, cazi, gresie si faianta, mozaic, piatra naturala si mobilier de baie sunt elementele necesare pentru amenajarea si decorarea unei bai dupa tendintele actuale. pe langa gresie si faianta, mobilierul destinat baii este unul dintre cele mai importante alegeri pentru crearea confortului si intimitatii specifice acestei incaperi.

Delimitati spatiul pentru fiecare piesa de mobilier si abia apoi trebuie cumparate obiectele sanitare, cum ar fi cada, chiuveta si toaleta. In privinta cazii, multi prefera cabinele de dus cu hidromasaj, ocupa mult mai putin spatiu, iar suprapunerea spatiului in baie este alegerea perfecta daca vreti sa va desfasurati in voie intr-o baie cu dimensiuni mici. Sub chiuveta puteti pune un dulapior tip masca, puteti pune un dulapior pe orizontala chiar si sub oglinda, dar si un dulapior micut suspendat, fata in fata cu oglinda. Puteti amplasa rafturi pe usa pentru un plus de spatiu. Totul este sa identificati spatiile ascunse de depozitare si sa va puneti in practica orice idee creativa pentru a utiliza la maximum orice particica din baie, dar fara a supraincarca spatiul. Este de preferat ca mobilierul de baie sa aiba culori deschise si cat mai luminoase pentru a da senzatia de spatiu. Pentru un plus de spatialitate puteti sa apelati si la un tip aparte de lumina, de preferat naturala si de accent, pentru a evidentia doar anumite zone din baie si a ascunde cele care dau senzatia de spatiu mic.

Pe daletbaie.ro gasiti mai multe concepte si idei de amenajare completa a baii, precum si tot ce trebuie sa stiti despre modul in care puteti combina diverse elemente de mobilier baie pentru diferite tipuri de bai.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu